Betonschade

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Heeft u betonschade? Vochtschadeherstel Nederland uit ’s-Hertogenbosch is specialist in onder meer reparaties van betonrot door vochtschade. Waar de betonschade ook is, wij komen naar u toe. Onze deskundigen beschikken over goede productkennis en jarenlange ervaring. Bovendien zijn de specialisten VCA-gediplomeerd en zijn ze in staat om persoonlijk advies aan u te geven.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor reparaties bij betonrot aanvragen?

Gevaarlijke situaties door betonschade

Het ontstaan van betonschade komt onder meer door roestende wapeningstalen en het gebrek aan waterkering op de buitenmuren. Doordat roest vaak de omliggende beschermingslaag heeft beschadigd, is het mogelijk dat het beton barst en scheuren vertoont. De meeste schade aan beton is het gevolg van betonrot. Wanneer er sprake is van betonschade en dit gerepareerd moet worden, maken wij per betonnen onderdeel onderscheid in de ernst en oorzaak van de schade, zodat we een optimale prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden voor reparaties bij betonrot. Wij hanteren verschillende soorten methoden voor het herstellen van beton:

  • Handmatige reparaties van betonrot
  • Spuitbeton
  • Injecteren van het beton

Spuitbeton kan in dunne lagen worden aangebracht en het kan snel worden verwerkt. Dit doen we als er sprake is van een grotere betonschade. Injecteren doen we als er sprake is van scheuren in het beton. Afhankelijk van de grootte en soort van de betonschade, wordt de beste manier van reparaties bij betonrot toegepast. Dit geldt ook voor schade aan uw betonnen vloer. Om de vloer optimaal te beschermen, leggen wij vloercoating aan.

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Laat ons de betonreparaties uitvoeren

Vraag vrijblijvend een offerte voor reparaties bij betonrot. Het is mogelijk om het vrijblijvend voorstel via 06 53 50 80 23 of info@vochtschadeherstelnederland.nl aan te vragen. Wilt u meer informatie over wat beton is of hoe u het wordt gebruikt? Ons professionele schadeherstelbedrijf is doordeweeks dag en nacht bereikbaar voor diverse gevallen, vragen en deskundig advies.