Vochtbestrijding

Balkonvloeren, galerijvloeren, vloeren van garages, etc. vragen na enige tijd van gebruik om onderhoud. Vochtschadeherstel Nederland kan voor u een inspectie en inventarisatie verzorgen waarbij wij niet alleen letten op de ondergrond maar vooral ook de aansluitdetails. Na de gehouden inspectie verwerken wij de gegevens en bieden u een offerte op maat aan.

Vloercoating
U kunt uw vloer optimaal beschermen door er een coating overheen aan te laten brengen. Er wordt in dit geval een dunne kunststof toplaag van blanke of gepigmenteerde kunsthars over uw bestaande vloer aangebracht.

Voordelen;
– Zeer slijtvast
– Vocht -en vuilwerend
– Naad- en porieloos
– Onderhoudsvriendelijk
– Meestal ook een stukje goedkoper dan een gietvloer en daardoor prijstechnisch zeer interessant

De vloercoating kan nagenoeg op iedere ondergrond aangebracht worden, maar is het meest geschikt voor ondervloeren van cement en beton
Voordat de coating aangebracht kan worden moet de ondergrond eerst voorbewerkt worden.

Voercoating is kan in een egale kleur worden aangebracht of voor zien van decoratie chip.

Gietvloeren
Een ander systeem is het aanbrengen van een polyurethaan (PU ) gietvloer. De vloer is dan niet hard en koud, maar veerkrachtig en passend in elk interieur.
De gietvloer is perfect inzetbaar als bedrijfsvloer, kenmerken zijn;
– Zeer korte droogtijd
– Zwaar belastbaar, Slijtvast
– Naadloos en vloeistofdicht
– Stofvrij

Epoxyvloeren
Epoxy is twee maal zo sterk als beton maar ook een stuk lichter qua gewicht en kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden aangelegd.

Kenmerken zijn;
– Epoxyvloeren zijn bestand tegen zuren, chemicaliën, oliën
– Vloeistofdicht en stootvast.
– Makkelijk schoon te maken en hygiënisch.

Neem gerust contact met ons op

Vochtschadeherstel Nederland is gevestigd in Noord-Brabant. Wij zijn een gespecialiseerde organisatie bereikbaar voor een brede doelgroep. Wij bieden onze specialiteit met landelijke dekking voor zowel particulieren als de professionele markt.

Als je vragen hebt over onze diensten of een offerte wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. We hopen je binnenkort te mogen helpen met al jouw vochtherstel werkzaamheden.

Email: info@vochtschadeherstelnederland.nl   |   Tel: +31 6 53508023