Wat wordt er met beton bedoeld?

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Het is misschien wel de vraag die het vaakst aan ons wordt gesteld: wat wordt er met beton bedoeld? Als bedrijf hebben wij regelmatig te maken met beton en weten we precies wat voor werkzaamheden we ermee uit kunnen voeren. We geven u graag antwoord!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor herstellingen aan beton aanvragen?

Wat wordt er precies met beton bedoeld? Wij leggen het u uit!

Wat wordt er met beton bedoeld? Voor ons schadeherstelbedrijf is deze vraag niet nieuw. Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal, dat als bouwmateriaal wordt gebruikt bij nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden. Het moderne beton in Nederland is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit een of meer toeslagmaterialen zoals zand, grind of steenslag. Er zijn veel verschillende soorten beton beschikbaar. De toepassing van beton verschilt door verandering van de samenstelling van ingrediënten. Iedere betonsoort heeft dus een andere toepassing. De verschillende soorten beton zijn:

  • Zelfverdichtend beton
  • Voorgespannen beton
  • Gewapend beton
  • Vezelbeton
  • Licht beton
beton

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Betonwerkzaamheden door onze specialisten

Het is mogelijk dat er schade ontstaat aan het beton. Dit wordt ook wel betonrot genoemd. Als u te maken heeft met schade aan uw beton, dan adviseren wij u om ons te benaderen voor herstellingen aan beton. Van vloeren tot plafonds en muren, wij zorgen voor hoogwaardige betonwerken. Wist u bijvoorbeeld dat wij betonvloeren beschermen met een hoogwaardige vloeroplossing, oftewel vloercoating? Op deze manier geniet u lang van de kwaliteit!

Stel ons al uw vragen!

Geeft het bovenstaande antwoord op uw vraag? Dat is fijn! Zo niet, dan staan we voor u klaar. Wij leggen graag persoonlijk aan u uit wat er met beton wordt bedoeld. Neem contact met ons via 06 53 50 80 23 of info@vochtschadeherstelnederland.nl, zodat wij antwoord kunnen geven op al uw vragen over wat er precies wordt bedoeld én uitgevoerd met beton.