Buitenmuur behandelen tegen vocht

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Wilt u uw buitenmuur behandelen tegen vocht? Vochtschadeherstel uit ’s-Hertogenbosch doet het graag voor u. Wij zijn al jaren dé specialist in herstellen en voorkomen van schade door vocht. Er werken bij ons diverse specialisten met veel kennis en ervaring in het aanpakken van vochtplekken op de binnen- én buitenmuur. Met het plaatsen van een waterkering op een buitenmuur behandelen we de muur tegen vocht.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor vochtwerende behandeling aanvragen?

Waarom moet ik mijn buitenmuur behandelen tegen vocht?

Vochtplekken op uw buitenmuur zorgen voor vervelende gevolgen voor uw woning. Daarom is het belangrijk om vocht in de gevel, muren of plafonds directe verwijderen met een grondige aanpak. Vochtplekken in een buitenmuur zijn regelmatig te wijten aan optrekkend vocht. Een buitenmuur met doorslaand vocht krijgt vaak te maken met groei van mossen en algen. In sommige gevallen ziet u ook een witte aanslag. Waar kan dit door komen? Het kan zijn dat er geen waterkering op uw buitenmuur is geplaatst. Dit is een vochtwerende laag die op de stenen van uw woning wordt geplaatst. Huizen die voor 1980 zijn gebouwd, hebben helaas niet altijd een waterkering op de buitenmuur. De meeste woningen na 1980 hebben wel een waterkering op de buitenmuur. Om vochtplekken tegen te gaan, is het belangrijk dat er waterkeringen op uw buitenmuren worden geplaatst. Als het betrekking heeft tot uw kelder, dan kunnen wij een waterkering plaatsen op zowel de binnenmuur als de buitenmuur van uw kelder. Op deze manier behandelen wij uw buitenmuur tegen vocht. Wij lossen ook vochtproblemen in slaapkamers en kelders op.

buitenmuur vochtig

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor vochtwerende behandeling

Het professionele schadeherstelbedrijf Vochtschadeherstel Nederland verleent diverse diensten, zoals uw buitenmuur behandelen tegen vocht, zodat u zonder problemen veilig kunt wonen in uw huis. Heeft u last van vochtplekken op uw buitenmuur? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Neem bij een spoedgeval direct contact met ons via 06 53 50 80 23. Wij zijn doordeweeks 24 uur bereikbaar. Algemene vragen stelt u het best via info@vochtschadeherstelnederland.nl.