Vloercoating voor beton

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Wilt u vloercoating voor uw beton ter bescherming? Vochtschadeherstel Nederland uit ’s-Hertogenbosch legt een extra laag op uw betonnen vloer. Onze specialisten zijn VCA-gediplomeerd en hebben boordevol ervaring in het aanleggen van vloercoating over beton, coating over gietvloeren en meer. Wij zorgen voor de juiste toplaag!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor coating van de vloer aanvragen?

Vloercoating over beton aanleggen zorgt voor bescherming

Het bouwmateriaal beton is een sterk, maar ook kwetsbaar materiaal. Daarnaast heeft een onbewerkte betonvloer weinig comfort of geluiddempende eigenschappen. Met coating over het beton zorgt u voor extra bescherming, verfraaiing en het verhoogd comfort van de vloer. Andere voordelen van vloercoating over uw beton zijn:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Bestand tegen slijtage
  • Bedekt oneffenheden
  • Vloeistofdicht

Een coating over gietvloeren onderscheidt zich van de daadwerkelijke gietvloeren in de prijs. Gietvloeren-coating is een dunne kunststoflaag, vaak niet meer dan één millimeter dik, die kan worden aangebracht over uw huidige vloer. De prijs van een gietvloer per m2 hangt af van diverse factoren, zoals oppervlakte en kleurwens. Dit geldt ook voor de coating.

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Verschillende soorten coating voor betonnen vloer

U heeft keuze uit verschillende soorten coatings. Elke coating heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De verschillende coatings zijn:

  • Polyurethaan: dit is een hoog gegoten gietvloer die door meerdere dikke lagen goede bedekking biedt tegen oneffenheden.
  • Epoxy: dit is een sterke en lichte coating die op vrijwel iedere ondergrond aangelegd kan worden.
  • Troffelvloer: dit is nagenoeg onverwoestbaar, maar de plaatsing is erg tijds- en arbeidsintensief.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor coating van de vloer

Als u interesse heeft in vloercoating over uw beton, vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. Dit geldt ook voor gietvloeren-coating. Van maandag tot en met vrijdag is ons schadeherstelbedrijf dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen. Hiervoor belt u naar 06 53 50 80 23. Voor informatie of offerte-aanvragen stuurt u best een e-mail naar info@vochtschadeherstelnederland.nl.