Doorvoer lekkage

In elke woning zijn leidingen aanwezig, die van buiten naar binnen zijn aangebracht. Als de doorvoer gaat lekken zorgt dit voor wateroverlast en kan zelfs de leiding aantasten.

Tijdens de nieuwbouw of later tijdens verbouwingen zijn doorvoeren voor diverse leidingen aangebracht. Door verschillende factoren, waaronder het ontstaan van scheuren, ouderdom van metselwerk, of het krimpen en uitzetten van leidingen, kan lekkage ontstaan. Vochtschadeherstel Nederland kan deze doorvoeren permanent voor u afdichten.

Vaak is het repareren van lekkende doorvoeren slechts één van de stappen bij het waterdicht maken van een kelder.
Vochtschadeherstel Nederland kan een totaal oplossing bieden zodat wateroverlast, vocht en schimmels verleden tijd zijn!

Neem gerust contact met ons op

Vochtschadeherstel Nederland is gevestigd in Noord-Brabant. Wij zijn een gespecialiseerde organisatie bereikbaar voor een brede doelgroep. Wij bieden onze specialiteit met landelijke dekking voor zowel particulieren als de professionele markt.

Als je vragen hebt over onze diensten of een offerte wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. We hopen je binnenkort te mogen helpen met al jouw vochtherstel werkzaamheden.

Email: info@vochtschadeherstelnederland.nl   |   Tel: +31 6 53508023