Vochtbestrijding in kelder

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Vochtbestrijding in uw kelder is een goede oplossing als u kampt met optrekkend vocht. Vochtschadeherstel Nederland uit ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het oplossen van vocht in de kelder. Onze specialisten zijn ervaren en gecertificeerd, waardoor zij in staat zijn om deskundig advies op maat te geven.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor werkzaamheden in uw kelder aanvragen?

Secure vochtbestrijding in de kelder

Net zoals vocht in de gevel is het oplossen van vocht in de kelder écht precisiewerk. Verkeerde aanpak van vochtbestrijding in uw kelder verergert de situatie alleen maar. Als ondergrondse ruimte staan de keldermuren en keldervloer voortdurend in contact met de grond en grondvocht. Als het grondvocht tot in de kelder weet te dringen, kan het via de keldermuren ook in de muren van uw woning terechtkomen. Dit kan resulteren in allerlei vochtproblemen zoals schimmelvorming en betonrot. Ook het ventileren van kelders is soms lastig, wat ook weer tot vochtproblemen in de kelder kan leiden. Het oplossen van vocht in de kelder doen wij onder andere door waterkeringen te plaatsen op uw buitenmuren. Hierdoor bent u verzekerd dat uw woning vochtvrij is, nadat wij het vocht hebben bestreden.

kelder

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Gratis een offerte voor vochtbestrijding in de kelder

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor vochtbestrijding van uw kelder is vrijblijvend. Dan heeft u direct een goed beeld van de kosten. Doordeweeks is ons professionele schadeherstelbedrijf dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen. Dan belt u het best naar 06 53 50 80 23. Bij andere vragen raden we aan om een e-mail te sturen naar info@vochtschadeherstelnederland.nl.