Gevel herstellen

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Heeft u vocht in de gevel en wilt u het laten herstellen? Het bedrijf Vochtschadeherstel Nederland uit ‘s-Hertogenbosch staat dag en nacht voor u klaar. Wij zijn een professioneel bedrijf dat weet wat er moet gebeuren om uw gevel te herstellen nadat er opstijgend vocht in de gevel is gekomen. Daarnaast zijn onze specialisten VCA-gecertificeerd en geven u advies op maat.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor herstelling van uw gevel aanvragen?

Welke stappen doorlopen wij om uw gevel te herstellen?

Schadeherstelbedrijf Vochtschadeherstel Nederland is gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van vocht in uw gevel. Er zijn verschillende oorzaken van opstijgend vocht in de buitenmuur. Het ontbreken van waterkeringen (een vochtwerende laag op de buitenmuur) aan de woning is de meest voorkomende oorzaak in Nederland. Om uw gevel te herstellen, maakt u gebruik van onze diensten met betrekking tot gevelonderhoud. Als er vocht in uw gevel zit, dan herstellen wij uw gevel in drie stappen:

  1. De gevel impregneren
  2. De gevel waterdicht schilderen
  3. Waterkering plaatsen

Met een waterkerende laag beschermen wij de binnen- en buitenmuren tegen doorslaand vocht. Het hebben van vochtproblemen is natuurlijk geen pretje. Gelukkig zijn onze specialisten goed en ervaren in het bestrijden van vocht.

gevel-herstellen

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Vraag naar een prijsopgave voor herstelling van uw gevel

U vraagt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via onze website. Dankzij het vrijblijvende voorstel weet u exact wat de kosten van de herstelwerkzaamheden zijn. Heeft u een spoedgeval? Neem dan direct contact met ons op via 06 53 50 80 23. Andere vragen kunt u ook e-mail naar info@vochtschadeherstelnederland.nl.