Offerte voor een gietvloer

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Wilt u voor plaatsing van uw gietvloer een offerte aanvragen? Dit kan vrijblijvend bij Vochtschadeherstel Nederland uit ’s-Hertogenbosch. Wij zijn een bedrijf dat gietvloeren aanlegt in iedere mogelijke ruimte. Wel vragen gietvloeren na een aantal jaar om onderhoud. Ook dit kan u aan ons overlaten!

Wilt u weten wat een gietvloer bij u kost?

Een gietvloer-offerte aanvragen is geheel vrijblijvend

Een offerte aanvragen voor plaatsing van een gietvloer doet u eenvoudig bij ons. Bovendien kost aanvraag van de offerte u geen cent. In het vrijblijvende voorstel staat onder andere de prijs van gietvloer per m2. Een gietvloer kiest u met gevoel én verstand. Daarnaast beschermt u uw gietvloer door er een gietvloeren-coating over aan te laten brengen. Er wordt in het geval van het aanleggen van een coating over uw gietvloer een dunne kunststof toplaag van blanke of gepigmenteerde kunsthars aangebracht. Gaat u voor een rustige ondergrond of zoekt u een echte eyecatcher onder uw voeten? Het is allemaal mogelijk! Wilt u de vochtproblemen in uw kelder en slaapkamer oplossen? Dan is een nieuwe gietvloer wellicht geen overbodige luxe!

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Wat is de prijs van gietvloer per m2?

De prijs van een gietvloer per m2 ligt ongeveer tussen € 45,- en € 65,-*. De exacte kosten zijn afhankelijk van onder meer het gebruikte materiaal, staat van de huidige ondervloer, de oppervlakte van de ruimte en de gewenste kleur. Ons professionele schadeherstelbedrijf hanteert realistische prijzen die de kwaliteit van ons werk laten zien.

Vraag nu een offerte aan voor de prijs van gietvloer per m2

Wilt u graag een gloednieuwe gietvloer laten aanleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, zodat u weet wat de prijs is voor een gietvloer per m2. Als u vragen heeft of deskundig advies wenst, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan via 06 53 50 80 23 of info@vochtschadeherstelnederland.nl.

* Deze prijsindicatie is volledig afhankelijk van de inkoopprijzen op dat moment en kan dus fluctueren. Voor een actuele prijsopgave vraagt u een offerte aan.