Waterdichte kelder

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Wilt u uw kelder waterdicht maken omdat u regelmatig te maken heeft met schimmels en vochtproblemen? Schakel dan meteen een professioneel bedrijf op het gebied van kelderafdichting in: Vochtschadeherstel Nederland uit ‘s-Hertogenbosch. Wij zorgen dat er geen vocht meer door de binnenmuur van de kelder heen komt door het afdichten van de muur. Voor kelderafdichting zijn wij het beste bedrijf ’in de regio. Dit komt dankzij onze ervaren, VCA-gecertificeerde specialisten!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor werkzaamheden in uw kelder aanvragen?

De kelder waterdicht maken? Laat het aan ons over!

Heeft u last van vocht, een lekkage of veel water in uw kelder? In dit soort gevallen raden wij het afdichten van de binnenmuur van uw kelder aan. Op deze manier is uw kelder weer waterdicht te maken. Kelderafdichting doet ons bedrijf vakkundig en het eindresultaat mag er wezen. Woningen die gebouwd zijn in gebieden met een hoog grondwaterniveau hebben een intensieve aanpak nodig waar een gespecialiseerd bedrijf in kelderafdichting geen overbodige luxe is. Wij helpen u hiermee. De binnenmuur van uw kelder afdichten is namelijk écht precisiewerk. Wilt u uw kelder waterdicht maken? Ons schadeherstelbedrijf doet het voor u!

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Verschillende soorten kelderafdichting

Door het ontbreken van een waterkering is het mogelijk dat er vocht ontstaat op zowel uw binnen- als buitenmuren. Vocht op de muren kan leiden tot schimmels, betonrot en meer. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden wanneer u ons inschakelt voor kelderafdichting. We bespreken graag wat de beste aanpak voor uw situatie is:

  • Wanden voorzien van lagen waterdichte mortel
  • Injecteren van muren
  • Kelderdrainage

Als het niet lukt om uw kelder waterdicht te maken met de traditionele kelderafdichting, dan is kelderdrainage zeker een goede optie. Bij deze optie wordt uw kelder niet helemaal afgesloten, maar wordt er gezorgd voor een afvoersysteem waardoor het vocht voortaan direct wordt afgevoerd. Daarnaast is het injecteren van de muren ook een mogelijkheid. Dit is één van de meest gebruikte methoden om opstijgend vocht in de kelder te bestrijden. Wij injecteren de muren met een vochtwerend middel om het opstijgend vocht tegen te houden om verder in de muren te dringen.

Gemakkelijk digitaal een offerte aanvragen

Wilt u de binnenmuur van uw kelder goed laten afdichten? Vraag een vrijblijvende offerte voor uw kelder aan en weet direct wat kelderafdichting gaat kosten. Deze is vrijblijvend en geeft u zicht in de werkzaamheden en de kosten om het waterdicht maken van uw kelder te realiseren. Kom direct in contact met ons via 06 53 50 80 23 of info@vochtschadeherstelnederland.nl.