Reparatie aan de kelder

VCA-certificering

Landelijke dekking

Vrijblijvende offerte

Heeft uw kelder dringend een reparatie nodig? Vochtschadeherstel Nederland uit ’s-Hertogenbosch helpt bij nood aan een reparatie in de kelder. Wij staan garant voor kwalitatieve en snelle service. Onze specialisten zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring als het gaat om betonreparatie van uw kelder.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor werkzaamheden in uw kelder aanvragen?

Aan iedere kelder voeren wij een reparatie uit

Heeft u last van vocht of een lekkage in uw kelder? Dat is natuurlijk heel vervelend! Door vocht ontstaat er meestal schade aan het beton, waardoor er scheuren en barsten in komen. Bet beton brokkelt dan af, waardoor er mogelijk vochtschade kan ontstaan. Mogelijke oorzaken van betonrot:

  • Slijtage
  • Zware belasting
  • Aanraking met chemische vloeistoffen
  • Bevriezing

Als er sprake is van kleine beschadigingen aan het beton in de kelder, dan kan een handmatige reparatie worden uitgevoerd. Ons betonreparatiebedrijf zorgt voor een vakkundige en zorgvuldige reparatie. Na inspectie van uw kelder wordt er een reparatieadvies gemaakt. Aan de hand van dit advies zal een betonreparatie op dusdanige wijze worden uitgevoerd dat de constructie van de kelder weer voor jaren waterdicht is. Na de betonreparatie is uw kelder voldoende beschermd en voorkomt u (grotere) schade in de toekomst. Wij zorgen met onder meer kelderafdichting ervoor dat uw kelder weer helemaal vochtvrij is.

Bekijk hier een deel van ons werk:

kelder

Schakel ons direct in voor een betonreparatie in uw kelder

Neem direct contact met ons op als u schade heeft in uw kelder. Een offerte voor uw kelder vraagt u aan via het offerteformulier, 06 53 50 80 23 of info@vochtschadeherstelnederland.nl. Bij spoedwerkzaamheden raden wij aan om ons te bellen.